Tänään lähdin kävelemään töihin klo 7.30 ja siinä noin kilsan matkaan meni joku 20 min ^^... ruvettiin sitten leipomaan pipareita salaisella reseptillä, enkä muuten maistanu taikinaa enkä pipareita enkä mitään muutakaan!!! Välissä söin äklö-öklö makeen kaakao pirtelön(tähä soppakuuriin juttuun jännään). Sit ku oltii piparit tehty ni menin vähän lumihommiin ja suurentamaan polkua oven edestä, minkä tein siihen eilen.

Kotiin tultuani tietty kävelin ton ihan JÄRKYTTÄVÄN MÄEN ylös ja kuolin ;) tarkistin ett autokoulu oli klo 17.15 ja lähin Petrin kans ton n.2,5 km lenkin jossa on n. 100 metrii jäätävää lumihankee.

Kuoltuani jälleen järkyttävästä mäestämme menin suihkuun (kun tää kuuri puhistaa suolia ja kävi vahinko tossa ulkona). Laitoin kuteet niskaan ja rupesin syömään kauan odotamaani suolaista soppaa joka oli tänään kasvissoppa(NAM). Tuli sitten vähän kiirekkin ku piti ehtii sinne autokouluun, mut hianosti me ehittiin.

Oli muuten kauhee nälkä autokoulun jälkeen (klo 19.00 jälkee) eikä ollu yhtää kiva kävellä hansas ku tuntus ett kaikkial on jtn hyvyyksii ja ruokaa ja ja ja ... nams... toivotaan ett se ketoosi tila nyt sit tulis pian, inhottavia tällaset mieliteot..

Täs illalla söin sitten vanilijapirtelö härpäkkeen pussijutun, tein siitä aika paksua ja lisäsin jääpaloja, oli kans ihan öklö-äklö makee... join väkisi MELKEE kaikki, ihan vähän vaan jäi pohjalle... Hianosti oon tänään kans saanu juotuu sen 3 litraa vettä, kohta menee vika tilkka ^^